Näin vuokraat pöydän

MYYNTIOHJEET

Parhaiten kaupaksi menevät ehjät, siistit ja puhtaat tavarat. Mikäli joukossa on kuitenkin viallinen (särö, tahra, kolhu ym.) tuote, laita siitä tieto hintalappuun.

Tuo tavaroita myyntiin maltillisesti, liian täysi ja sotkuinen pöytä ei houkuttele asiakkaita. Tavaroita voi tuoda lisää koko myyntiajan ja samalla huolehtia pöydän siisteydestä. Myytävien tuotteiden tulee mahtua varatulle paikalle. Lattiat ja käytävät tulee pitää vapaina siivouksen ja paloturvallisuuden vuoksi.

Tapanilan kirppiksen sopimusehdot ->

HINNOITTELU

Tuotteiden hinnoitteluun käyvät vain Kirpputorin omat hintalaput, sillä hintalapuissa on viivakoodi. Viivakoodilliset hintalaput nopeuttavat kassapalvelua ja vähentävät virheitä. Tuotteet voi hinnoitella valmiiksi sähköisesti Kirppari-Kallessa tai kirjoittaa hinnat perinteisesti käsin valmiiksi tulostetuille tarra-arkeille. Hintalaput tulostetaan aina Tapanilan kirppiksellä.

Kirjoita hintalappuihin selkeä kuvaus tuotteesta, esim. pun.hame H&M xs 3€, jotta ehkäiset hintalapun vaihdon mahdollisuutta ja minimoit virheitä kassalla.

LISÄPALVELUT

Täyspalvelu 50/50

Täyspalvelu on vaivaton tapa myydä tavaroita. Tuo tavarasi kirpputorille, ja me hoidamme hinnoittelun, hälyttimet, esillepanon, myynnin sekä tarvittaessa myymättömien tuotteiden keräyksen ja kierrätyksen.

Myyntiaika on 2 viikkoa (14 pv)
Varaukset ainoastaan sähköpostitse asiakaspalvelu@tapanilankirppis.fi

€35 + 50% myynnistä

Täyttöpalvelu

Myyntijakson alkuun tai ajalle on mahdollista varata täyttöpalvelu 8€/myyntipaikka/1 kassi (Ikea). Täytämme myyntipaikkasi valmiiksi ensimmäistä myyntipäivää varten tai sitä mukaa kuin myyntipaikalle mahtuu myyntijakson aikana. Mikäli haluat joihinkin tavaroihin hälyttimen, merkitse ne esim. post-it lapulla, niin tiedämme kiinnittää hälyttimet oikeisiin tuotteisiin.

€8

Tyhjennyspalvelu

Halutessasi voimme tyhjentää myyntipaikan myyntijakson päättyessä hintaan 8€/myyntipaikka. Myymättömät tuotteet on noudettava seuraavana aukiolopäivänä tai vaihtoehtoisesti kierrätämme tuotteet puolestasi 5€/myyntipaikka.

€8

Siivouspalvelu

Ollessasi kiireinen, meiltä on mahdollista ostaa siivouspalvelu 1,50€/pv tai 9€/vk.

€1,5

Myymäläkartta

Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä ainutlaatuista ja inspiroivaa kirpputoriyhteisöä.

Vuokraa pöytä