Kesäkuun tapahtumat Tapanilan Kirppiksellä

Kesäkuun tapahtumat Tapanilan Kirppiksellä

Kesäkuun tapahtumat

Kesäkuu tuo tullessaan paljon jännittäviä tapahtumia Tapanilan Kirppikselle! 

Tule mukaan nauttimaan kesän parhaista kirpputorilöydöistä ja osallistumaan hauskoihin kilpailuihin!

🌙 Yökirppis: 08.06. klo 11-22

Onko koskaan tullut mieleesi, että voisit tehdä mahtavia löytöjä kirpputorilta myöhään illalla? Nyt se on mahdollista! Tapanilan Kirppis järjestää Yö Kirppiksen 8. kesäkuuta, jolloin ovemme ovat auki klo 11-22. 

 Löydät ohjelman meidän somekanavista! ☀️

Oletko musiikin harrastaja, bändi tai yksin esiintyvä artisti? Haluaisitko tuoda iloa ja viihdettä kirppisyleisöllemme? Etsimme innokkaita esiintyjiä soittamaan kirpputorin pihalle ja luomaan iloista tunnelmaa. Voit kerätä oman hattukolehdin esiintymisen aikana, joten sinulla on mahdollisuus ansaita samalla.

Myytkö omia käsitöitäsi, leivonnaisia tai muita tuotteita? Nyt sinulla on tilaisuus tuoda tuotteesi esille ja myydä niitä suoraan asiakkaillemme. Yö Kirppiksen mukava ilmapiiri tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esitellä ja myydä tuotteitasi.

 

🧢  Outfit-kilpailu: Tee kesän paras outfit (Kesäkuu)

Kesän aikana meillä on käynnissä jännittävä outfit-kilpailu! Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää luovuutesi ja tyylitajusi. Kilpailun idea on yksinkertainen: kokoa kesän paras outfit Tapanilan Kirppikseltä löytyvistä vaatteista ja asusteista.

Voita 25 euron Lahjakortti!

Kilpailun voittaja on se, jonka kuva kerää eniten tykkäyksiä. Palkintona on 25 euron lahjakortti Tapanilan Kirppikselle!

Miten Osallistua:

  1. Kokoa Outfit: Käy Tapanilan Kirppiksellä ja kokoa kesän paras outfit vaatteista ja asusteista, joita löydät meiltä.
  2. Ota Kuva: Ota kuva valmiista lookistasi. Jos et halua näyttää kasvojasi, ei hätää! Voit rajata kasvot pois kuvasta tai kuvata vain asukokonaisuuden.
  3. Jaa Kuva: Voit jakaa kuvasi Instagramissa tägäämällä meidät ja käyttämällä hashtagia #TapanilanKirppisOutfit. Muista, että voit myös lähettää kuvan suoraan meille, ja me jaamme sen meidän omalla Instagram-sivullamme.

✏️ Piirustuskilpailu (joka toinen viikko)

Kesäkuussa järjestämme myös hauskan piirustuskilpailun joka toinen viikko. Kilpailu on avoin kaikille ja voit osallistua siihen suoraan Tapanilan Kirppiksellä. Tuo oma piirustuksesi henkilökunnalle ja olet mukana kisassa. Joka toinen viikko arvomme  5 euron lahjasetelin R-kioskille.

Piirustuskilpailu on erinomainen tilaisuus antaa mielikuvituksesi lentää ja saada tunnustusta taidoistasi. Se tarjoaa myös mukavan hetken rentoutumiseen ja luovaan tekemiseen kirpputorivierailun yhteydessä.

 

 

Ja kesätarjous on voimassa!

Rekki tai hylly:

22€/ viikko

40€/2 viikkoa*

Rekki ja hylly:

29€/ viikko

55€/2 viikkoa*

+5% provisio

 

 

Kesäkuun varauksille, voit varata pöydän KirppariKallen kautta tai suoraan meiltä:

asiakaspalvelu@tapanilankirppis.fi

0443144741

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.